Värsta uppdateringen... typ

Efter att ha varit i någon form av koma efter valets utfall så kommer här en uppdatering... Under tiden kan ni lyssna på denna låt.



Söndag:
Tog mig till valurnan och la min röst på Miljöpartiet som vanligt. För visst är det så att miljön ändå är det viktigaste vi behöver tänka på? Många röstar ju på sig själva (M), men läs gärna Robbans blogg så får ni veta varför jag inte gör det.
Drog sen över till Skillinge och hjälpte mor att sota skortstenen. Enkelt hade jag tänkt mig. Ner med fejningsmonkaflonken några gånger så blir det rent. Japp, så kan man göra. En annan variant är att ha av fejningsmonkafjonksrepet och tappa ner hela monkafjonken i skorstenen. Efter lite MacGyver så lyckades vi till slut öppna spjället nedtill och trycka ner monkafjonken åt fel håll så att säga.
Kvällen avslutades med valvaka och allmänt nagelbitande för att hoppas att Alliansen (inte de jag röstade på) skulle få mandat och vi skulle slippa idioterna a.k.a. rasisterna a.k.a. nazisterna a.k.a. "jag har inte gått grundskolan" a.k.a. brunskjortorna a.k.a. "annat brunt".
Nåväl så blev inte fallet, men jag hade trevligt sällskap:





Måndag:
Ja, va 17 gjorde man i måndags. Typisk måndag som farsa. Torka lite bajs och sov när man hade chansen. Va en sväng till BVC och kollade på Family Guy.





Tisdag:
Börjar se slutet på att vara hemma från jobbet. Idol drar igång slutaudition...




Onsdag:
Farsgubben och alla 22 syskon kommer äntligen och hälsar på. Farsan är rätt produktiv på barn. Fick hjälp att sätta upp TV:n på väggen. Riktigt skönt att börja få lite ordning och reda hemma.
Man får liksom lite dåligt samvete när man varit hemma i typ en månad och inte gjort någon nytta. Passade på att låna Robbans gräsklippare också.
Appropå syskon. Jag sa någongång att jag kommer inte bli farsa förrens Linnea och Cissi är 15 år. Tror fasiken att det är det de fyller iår. Timing asså!


Torsdag:
Back in businness!
Kom tillbaka till jobbet och upptäckte att mina kollegor jobbat undan det mesta av mina åtaganden. Skön, mjuk start av arbetsveckan. Avslutade dock eftermiddagen med att sova middag i 3 timmar!!!


Fredag:
Fredag, fredag, fredag. Preppy-R och Liza kom förbi efter jobbet på en rackabajsare och bärsa. Lirade lite LoL och dominerade över de dära: "You f*ckin noob"-killarna.



Lördag:
Ja, men det är ju nu. Skruvat upp gardinstänger. Återkommer med mer sen...


Lite bilder är ju alltid trevligt...






Ja just ja... Som sann bloggare så måste man ju lägga ut bilder på kläder och sånt som inhandlats. Just dessa fick hon av Mormors kompis:

Idag tänker jag inte skriva mer än detta...

Idag publicerar Aftonbladet en artikel med rubriken: ”Sverige, stå upp mot rasismen!”. Det handlar om att man ej ska rösta på något främlingsfientligt parti.

VIKTIGT tycker jag också. Alla ärthjärnor som röstar på SD, ND eller nåt annat borde gå ut i skogen och sätta sig på en stubbe tills de kommit på bättre tankar.



Öppet brev till våra fans

Vi har många gånger representerat Sverige, stått upp för nationalsången och sett den svenska flaggan hissas för att hylla vårt land.

Idrott handlar om förbrödring, att kämpa för varje seger men att alltid respektera varandra och aldrig någonsin se ner på någon på grund av dess hudfärg, dess ursprung, dess namn. Rasism och idrott hör inte ihop, idrott handlar om att alla ska kunna tävla på lika villkor och att ingen diskrimineras. Detsamma ska gälla i övriga samhället.

Därför vill vi med detta upprop vända oss direkt till dig som stöttat oss och stått upp för oss.

Vi ber dig, för Sveriges skull, rösta inte på ett främlingsfientligt parti i valet på söndag så att de kommer in i Sveriges riksdag.

Stå upp för de värden som idrotten, och vårt land står för, det som gör oss alla stolta, för allas lika värde. Stå upp mot rasism och mot främlingsfientlighet.


Peter Forsberg, olympisk mästare ishockey, Börje Salming, hockeylegendar, Markus Näslund, Tre Kronor, Modo, Carolina Klüft, olympisk mästare sjukamp, Pontus Wernbloom, fotbollslandslaget, Staffan Olsson, dubbel världsmästare handboll, Pär Mårts, förbundskapten Tre Kronor, Björn Ferry, olympisk guldmedaljör skidskytte, Challe Berglund, olympisk guldmedaljör, världsmästare ishockey, Heidi Andersson, sjufaldig världsmästare armbrytning, Helena Ekholm, världsmästare skidskytte, Anette Norberg, olympisk mästare curling, Eva Lund, olympisk mästare curling, Cathrine Lindahl, olympisk mästare curling, Anna Svärd, olympisk mästare curling, Stefan Lund, coach team Norberg, Gustav Larsson, olympisk silvermedaljör cykel, Jonas Claesson, trefaldig världsmästare bandy, Per Svartvadet, Modo, Tre Kronor, Niklas Sundström, Modo, Tre Kronor, Mattias Timander, Modo, Tre Kronor, Andreas Johansson, Modo, Tre Kronor, Jimmie Ölvestad, Djurgården, Tre Kronor, Christoffer Edlund, dubbel världsmästare bandy, Stefan Schwarz, VM-bronsmedaljör 1994, Jörgen Kruth, världsmästare thaiboxing.


 


Nyklippt!

Blev av med lite hår idag. Johan tog fram stora maskinen och snaggade sidorna lite.
Var också förbi på leksak/barn-affären. Det finns mugghållare till barnvagnar! Måste nog köpa mig en sån!




Måste ju också tipsa om lillgrabben som dansar gärnet... Kavli släng er i väggen!

Födelsedagskalas och inskrivning

Ännu en helg har passerat och snacka om att tiden går fort när man är hemma med en liten knodd. Dagarna bara flyger förbi och allvaret av arbete är snart tillbaka. Jag skulle helt klart kunna tänka mig att va hemma några veckor till! Men, men...

Helgen har varit lugn. Fredags så var det lite AW för oss som arbetar med ungdomar på Af. Snacka om uppslutning, 3 pers :)
Lördagen så var det ett trevligt födelsedagskalas för Liza (snart också morsa). Skönt att få grilla och elda lite. Fast helst hade jag suttit kvar längre vid elden.

På söndagen så kom Robban och Liza förbi med lite kött som de inte kunde ha kvar p.g.a. avfrostning. Så det blev söndagsmiddag hos Widman-Wretling och invigning av fritösen.

Idag hälsade vi på Arbetsförmedlingen och skrev in Penni på direkten. Det ska väl börjas i tid? Nädå, var upp och hälsade på arbetskamraterna och fick massor av fina presenter.

Äh, texten är väl inte så intressant, så här kommer lite bilder.


Uppklädd för förmedlingen:



Robban fixar ved till grillningen?



Födelsdagsbarnet häller upp vin... hmm.



Hörde du resultatet mellan Leksand och Brynäs?



Vaäääääh?



Kan även sova när det brinner runt omkring:



Hemma och nakenfis:


Skit på dig ska inte gö som han säger

När jag kom på den eminenta idéen att göra lite lunch till mig och min sambo så tänkte jag nog mig inte riktigt för. När allt var uppkapat och stekpannan varm så kom... sprutbajset:





Mysigt va?
Kan ju passa på att nämna att Pennis kompis Mejjis bara bajsar 1 gång i veckan.



Nähä, nu är det dags för AW och vi ska väl se om vi kan få till Robban i ett stadie som påminner om detta:


Allt funkar!

Jäklar va glad jag blir. Efter en hel del meckande så har jag äntligen lyckats rädda datan från min gamla burk. Nu har jag fått över allt till den nya (+backat upp allt på extern disk).
Jag har också fått snurr på importen från Systemkameran och idag från Ainon. Så nu kan jag rapportera med bilder för fullt!

Så var börjar vi för att inte gå allt för lång tid tillbaka?
Man kan ju t.ex. ta bort skidresan i vintras, solresan till Teneriffa och några fyllebilder på Robban. Men lite bilder från det här:

Sommarens mat:








Tildes kalas:






Också Penni såklart!














Inom kort... ny design på bloggen!

En liten låt kanske?


Nya glajjer!

Eftersom nya glasögon är så innåt h*lvete billigt nuför tiden så ska jag alledes strax ner på en synundersökning. Hittade ett par brickor som jag ville ha och tog ett par solglasögon som andra. Inte vilka som helst utan såna som John Goodman har i Big Lebowski!


Långa nätter

Efter att vi haft lite problem med käket till fröken så har hon börjat käka på rätt hyfsat nu. Detta innebär också att hon är mer vaken och tycker det är jätte roligt att vänta med att gå och lägga sig vid sissodär 4-snåret. Att hon inte förstår att pappa måste få sova lite också!

Igår sov hon dock hela dagen när vi var ute på utflykt! (bilden är från annat tillfälle, hemfärden från BB)


FARSA i Köping!

(uppdaterad version med video)
Vadom denna oerhörda väntan på inlägg? Jopp, jag gör skäl för bloggens namn och har tillbringat några dagar på BB.
Eftersom jag tokvägrat Fejjan så får det här bli mitt enda forum... tills dess jag blir övertalad till annat.


Jag har lovat mig själv att inte hålla på att lägga ut en massa "titta på min bäbis"-bilder. För att citera ett avsnitt av Sinefeld: "You've got to see the baby!".

Men vaffan, här kommer ändå ett litet händelseförlopp av 25/8-2010.




Morgonen börjar med att vi tar oss in till BB för att snitta ut en bäbis...



På med lite schyssta sjukhuskläder



Redo för kniven



Sen ba schviss schvass också kom det en liten...





...tjej. Som den nyblivne pappan klipper lite i.



och som vägs in på matchvikten 3475 gram.




Sen blev det en
PENNI











Och sen kom vi hem...


RSS 2.0