Filmning på allra högsta nivå

Rivaldo, Sebastian Eguren, Gilardino och Knut Anders Fostervold i all ära... men nu har de konkurens.


Clash

Årets hittills bästa clash kanske? Det är ju bara 20 januari, men riktigt bra!


Yo motherf...

Vissa gillar bra musik direkt efter födseln. Slog på MTV som för ovanlighetensskull spelade musik och inte nåt City Hills i Jersey tjafs.

Det var den här låten:




Min tjej tyckte så här om låten:


Kommentar till LP

Tänkte bara kommentera Robbans inlägg.




Shorts!!!! HAHAHA!!!!
Tilläggas ska väl också att han alltid tar det lilla paketet vid julklappsbyten.

Sjukstuga de luxe

Shit va tråkigt allt är idag. Empa = Sjuk, Penni = Sjuk, Jens = Väntar på att bli sjuk. Och vi som skulle på We will rock you idag! Hepp, bara till att torka lite kräks och...

Världens bästa youtube-klipp

Ja faktum är att följande klipp inte har någon som helst konkurens. Kolla in följande klipp... och se hela.

Det är från Jimmy Kimmel Live. För att förtydliga så är han vid tillfällena tillsammans med Sarah Silverman.








Har ni nåt annat att komma med?

Julhelgen

När man har 6 småsyskon, 2 familjer, en sambo, en dotter, en sambos familj, kompisar och speciellt en som alltid ställer upp och besöker mig på Juldagen... hur firar man då en julhelg?

Dan före dan fick vi besök av Orrarna med respektive och avkommor tillsammans med Orr nr. tre:s sambos äldre syster och norrlänning från Norge med tjockis. Lite Bingo utan vinst och lite plockmat. Najs!

 
Penni och Filippa turas om...

Till att börja med så blev det ingen julafton på min mors sida, vilket det varit senaste 31 åren. Faktum är att det var skönt att slippa slänga runt på ännu ett ställe. Istället provades det på något nytt... svärfamiljen. Alltså Empas.
Det var kanontrevligt men annorlunda.


Penni Popp smakade på potatis för första gången!


...och hade fått en julklappsklänning av sin far.

Juldag som vanligt hos oss. Denna gång i hus. Poolen på 40 grader och alledes för underbart att krypa ned i när det är -25 i luften. Spännande är att spänningen i huset inte räckte till och vi drog en fas in till huset... undrar vad elräkningen landar på för den dagen!

Annandagen träffar jag hela min familj hos Syster Yster. Kajsa heter hon för er som inte vet. Mamma tyckte det var ok att döpa oss till Jens Mens, Nisse Pisse och Kajsa Bajsa. Well well...
Mycket trevligt med klassisk kalkon!
Kvällen drogs det iväg till Farsan och lite grillning. Dock grillade vi inte p.g.a. tidigare nämnd kalkon. Men några wirrar gick det ner.


Börjar bli lite sömning av allt nu...

Mellandag 1 kom Rikard hem från Amerikat med sin nya donna Pratima och hälsa på. Chrille kom också över från E-tuna med tjejerna och Isak. Vi tog en lunch på enda stället som fortfarande har öppet i stan och I kept telling them that I was really tired of all this christmas stuff... And also tried to explain the meaning of squeeze days or as some prefer the in between days. Do you shark?

Sen resten av mellandagarna med bl.a. grabbarna har ni ju redan koll på.


...dags att sova.


Måste man uppdatera?...

...ja det är klart man måste.
Det värsta är att jag aldrig tycks hinna med det.

För att inte försöka klämma in allt i ett inlägg så börjar vi med resultatet av grabbtävlingen, Gyllene Grisen. Namnet åsyftas till att den som vinner den mest av alla lever upp till benämningen.
Jag vann inte!
ROBBAN vann!

Hur gick det då?
Jopp, jag spöade skiten ur grabbarna på det enda fysiska: Bowlingen
Inte en suck hade dom!

Jaha, det enda fysiska, Bowling, Que? Jodå såattdålå så äle så att följande grenar var: Fotboll på X-Box, Golf på X-Box och Dota på dator. Grabbigt? Nä men fruktansvärt nördigt. Ålder på de tävlanden: 26, 32, 33 jahren. Say no more.


Men en annan grej... bebappeloola she's my baby:

Fler inlägg inom kort...

RSS 2.0