Farsor i Köping och Valentin i almanackan

Så har man varit farsa på heltid, d.v.s. helt själv med Penni en hel dag. Det är riktigt skönt att vara ledig så här på måndagar. Vardagarna blir färre och helgerna desto längre. Att min polers Robstar också är ledig gör det hela ännu bättre då vi blev farsor ungefär samtidigt. När tjejerna våra blir lite äldre kommer vi säkert hinna med lite mer vuxenaktivtet under dagarna också... yeah, right! Men man kan ju inbilla sig iaf. Nåväl, det är trevligt att umgås iallafall.

Dagen i bilder:

Vaknar...


 


Gör lite frukost till Penni. Läste på grötpaketet och gjorde en portion. Jäklar vad mycket det blev. Läste igen och såg att det fanns något som hette "smakportion" (det vi ger Penni just nu). Jaha, men testar väl med lite plommon och mango. Snipp, snapp, slutt. Hon klämde i sig hela skiten.



Sen byggde vi självklart ett fort... oooooh!



Robban anländer klockan 11:00 sharp. Kallt så innåt h*lv*te verkar det varit.



Förra veckan var i på barncafét och inmundigade en räkmacka. Joel kunde inte vara med denna gång, men idag var det undertecknad som stod för mackan. Nybakat bröd, majo, räksallad, citron, ägg och ja... 1Kg räkor fördelade på 2 mackor. Det blir inte så mycket när man skalat dem.



Vad tyckte du Robban?



Sen lajja vi lite och farsorna försökte sig på en match i Dota.



Efter att Penni lajjat ett tag så börja hon på att tröttna och det vankades flaska och lite sömn. Hon kan numer, ibland hålla i flaskan själv.



Robban började röra sig hemåt och var allmännt besviken över att han åkt på torsk i Dota-matchen och att vi inte hann med någon revansch. På fredag Rob, på fredag.
Penni vaknade och hon fick smaka på broccoli- och potatis-mos. Det smakade sådär vid första skedarna.
 




Flyga flygplan is da shit!





Empa, sambon har varit och plastikopererat sig och kom hem på eftermiddagen. Plastikoperera sig och plastikoperera sig... hon brände bort en plupp. Det tog 10 minuter. Kvällen närmade sig och Penni Pop var redo för sängen.
Jag fick mig en fin fin present, baguette-plåt!
Empa fick...





På 15 minuter slängde vi ihop en laxfilé á la sweet chili med mangosallad. Mumma!



Nu avslutar vi kvällen i soffan med lite TV. Alltså, Soffan inte i dig utan i soffan.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi åt oxå räkmacka idag:)

/Soffiloffan

2011-02-14 @ 22:36:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0